Saloneigenaar? Log hier in!

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van www.thebrowclub.nl. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al uw toekomstige transacties met The Brow Club en bezoeken aan de site. The Brow Club behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te herzien.

ALGEMEEN

 • Wij voeren geen behandelingen uit bij ontstekingen en/ of besmettelijke huidziektes.
 • Wij harsen niet als er antibiotica of zalf gebruikt wordt met daarin zuren waardoor de huid dunner wordt.

  ALLERGIETEST

  Wenst u vooraf een allergietest uit te voeren? Dit mag altijd en is kosteloos! Bel of whatsapp om hiervoor een afspraak in te plannen. Dit moet minimaal 48 uur voordat de behandeling plaats vind.

  GARANTIE

  The Brow Club doet er alles aan om de beste kwaliteit en producten aan te bieden.

  Het kan voorkomen dat u onverhoopt niet tevreden bent. In dat geval kunt u binnen 7 dagen contact opnemen met de salon. We bekijken samen de mogelijkheden om de behandeling deels of geheel opnieuw uit te voeren. Afhankelijk van de situatie.

  Wij geven geen geld terug. dit lost namelijk het probleem niet op.

  Als u zelf heeft geprobeerd het resultaat aan te passen of hiervoor een derde partij heeft ingeschakeld, vervalt uw garantie.

  Neemt u na 7 dagen contact op? Dan gelden de gebruikelijke tarieven.

  ANNULEREN

  Wilt u een afspraak wijzigen of annuleren? Geen probleem! De afspraak moet minimaal 24 uur van tevoren worden gewijzigd of geannuleerd. Dit is kosteloos.

  Een afspraak wijzigen of annuleren kan alleen telefonisch of via whatsapp. Andere wegen worden niet geaccepteerd.

  Zegt u niet binnen 24 uur af? Dan wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht.

  Heeft u een afspraak gemaakt maar bent u niet geweest, zonder af te melden? Dan wordt de gehele behandeling in rekening gebracht.

  TE LAAT 

  Te laat komen kan natuurlijk iedereen gebeuren. Verwacht je te laat te komen? Laat het even weten via een whatsapp of bel.

  De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrijgehouden en te laat komen brengt de planning in de war.

  Het zou kunnen dat de behandeling niet meer door kan gaan als u te laat bent, de behandelingen die gegeven worden kunnen niet zomaar ingekort worden.

  Als u meer dan 10 minuten te laat bent, kan het zijn dat de afspraak geannuleerd of verplaatst moet worden en kunnen hier kosten voor in rekening gebracht worden.

  BETALING

  We accepteren Ideal, Apple Pay en creditcard. (Visa, Mastercard, American express en Maestro)

  De betaling wordt bij verzending van uw bestelling van uw rekening afgeschreven. U bevestigt dat de creditcard/betaalpas die wordt gebruikt van u is of dat u specifiek geautoriseerd bent door de eigenaar van de creditcard/betaalpas om deze te gebruiken. Als de uitgever van uw betaalkaart weigert de betaling aan The Brow Club goed te keuren, zijn wij niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering.

  Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

  Alle prijzen op de site zijn in Euro’s en inclusief 21% BTW.

  DISCLAIMER

  Artikelen in uw winkelmandje zijn niet gereserveerd en kunnen door andere klanten worden gekocht. Evenmin kunnen we garanderen dat alle informatie up-to-date is.

  We behouden ons het recht voor om uw bestelling niet te accepteren in het geval dat we bijvoorbeeld geen autorisatie voor betaling kunnen ontvangen.

  The Brow Club behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren.

  Alle afbeeldingen, foto’s, kleuren etc. op de internetsite van The Brow Club kunnen iets afwijken van de realiteit en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

  OVERMACHT

  Onder overmacht wordt verstaan, elke vreemde oorzaak, elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico is. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen in het Internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van The Brow Club alsmede ziekte van personeel en gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht.

  The Brow Club behoudt zich in het geval van overmacht het recht voor haar verplichtingen op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, dan wel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is The Brow Club gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.

  The Brow Club is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.

  Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

  Wat zoek je?

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0,00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods