Saloneigenaar? Log hier in!

Retourbeleid

RETOUREN

Niet blij met je ontvangen product(en)? Dat kan natuurlijk altijd en willen we graag voor je oplossen. Wanneer het product ongebruikt en ongeopend is kan dit binnen 10 dagen (goed verpakt) retour gestuurd worden. Zodra het pakket in goede orde is ontvangen, wordt het aankoopbedrag min de verzendkosten teruggestort. Indien de afnemer binnen de zichttermijn van 10 dagen na ontvangst niet heeft gemeld gebruik te maken van het wettelijk retourrecht, dan is de koop een feit.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product te kunnen beoordelen.

De afnemer is zelf verantwoordelijk om de juiste gegevens door te geven bij een bestelling. The Brow Club is niet aansprakelijk voor het verlies van pakketten of het verkeerd bezorgen van bestellingen, wanneer de afnemer een verkeerd adres doorgeeft.

The Brow Club is niet aansprakelijk voor beschadigingen tijdens transport.

Lees voordat je gaat retouren eerst de voorwaarden.

 

VOORWAARDEN

Aanmelden
- Meld je retour aan via een mail naar info@thebrowclub.nl. Vermeld daarbij het artikelnummer, jouw adresgegevens en de reden van retourneren.

Verpakking

- Plaats het ingevulde retourformulier in de doos. Deze kun je hier downloaden. 
- Plak het retour adres goed zichtbaar op de verpakking.

Zorg ervoor dat:

- De artikelen compleet zijn.
- De artikelen in originele, onbeschadigde verpakking zitten. - Dat je retourformulier erbij zit.

Verzending

- Lever het pakket in bij het dichtstbijzijnde verzendpunt.
- Bewaar het verzendbewijs goed. Dit is je bewijs dat het pakket is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.

Ongebruikt en ongeopend

Zodra het retour bij ons binnen is wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt, ongeopend, onbeschadigd of incompleet is. Wanneer het retour is geaccepteerd ontvang je binnen enkele dagen het geld terug op je rekening. Wanneer het product geopend en/of gebruikt is wordt de retour afgewezen.

Heb je een cadeautje gekregen bij je bestelling? Houdt er dan rekening mee dat deze ook retour gestuurd moet worden.

 

TERUGBETALING

Wanneer betalen we terug?
Wij maken de door jouw gemaakte aanschafkosten binnen 14 dagen na herroeping naar je over.

Wat krijg je terug?
Je krijgt het volledige aankoopbedrag exclusief de verzendkosten terug.

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag?
Wij storten het bedrag op dezelfde rekening terug waarmee je hebt afgerekend. Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op.

Retourkosten
De kosten voor het verzenden en retour sturen zijn voor eigen rekening. Dit zijn de kosten zoals de postdiensten deze berekend. Zorg dat je het pakketje met trackingscode verzend zodat je het altijd kan volgen.

We bieden alleen terugbetalingen aan. Als je een artikel wilt ruilen, raden we je aan om het ongewenste artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het artikel of de gewenste kleur.

 

Retourformulier downloaden

 

 

Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods