Saloneigenaar? Log hier in!

BEHANDELINGEN

Boek hier je afspraak

Boek hier je behandeling via Salonized of bekijk uitgebreid onze behandelingen hieronder.


Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 09:30 - 20:30
Woensdag: 09:30 - 20:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: gesloten

THE MOST BOOKED BROW TREATMENTS

Brow Touch Up € 17,50

Het shapen van de wenkbrauwen geeft je een nette, frisse en wakkere uitstraling. Deze behandeling bestaat uit: Knippen - Harsen - Shapen - Epileren & Eventueel stylen met make-up.

Brow Treatment € 30,-

Het verven van je wenkbrauwen maakt ze voller, beter zichtbaar en geeft je gezicht meer expressie. Dit kan in alle tinten, van licht tot donker. Deze behandeling is inclusief harsen/epileren. Het shapen van de wenkbrauwen geeft je een nette, frisse en wakkere uitstraling. Het resultaat blijft 4 à 6 weken zichtbaar. Deze behandeling bestaat uit: Verven - Knippen - Harsen - Shapen - Epileren & Eventueel stylen met make-up.

Hybrid Brow Treatment € 40,-

Met de Hybrid verf worden de haartjes én de huid geverfd, net als bij henna, maar er zit toch verschil in: De hybrid verf zit qua effect tussen gewone verf en henna in maar blijft langer zitten! Op de huid 7 tot 10 dagen maar in de haartjes wel 7 tot 8 weken! Dit omdat het echt uit de haartjes groeit i.p.v. het eruit wast. Daarnaast kan de hyrbid verf wél in combinatie met de brow lamination en kan dit met henna niet. Deze behandeling is inclusief harsen/epileren. Het shapen van de wenkbrauwen geeft je een nette, frisse en wakkere uitstraling. Deze behandeling bestaat uit: Verven met hybride verf - Knippen - Harsen - Shapen & Eventueel stylen met make-up. Na deze behandeling mogen de wenkbrauwen 24 uur niet nat worden.

Airbrush Brow Treatment € 45

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hybrid verf die door middel van de airbrush op de wenkbrauwen wordt gesprayt. Als eerst meten en tekenen we de vorm af voor de best bijpassende wenkbrauw, vervolgens plakken we er malletjes omheen en daartussen sprayen we de verf. Hybrid verf, verft de haartjes en de huid, maar moet dus echt uit de haartjes groeien en kun je er niet uit wassen. Door de luchtdruk van airbrush wordt de verf in super kleine deeltjes verspreid waardoor je hele dunne laagjes kunt aanbrengen, en het dus beter kan hechten. Een mooi strak en langdurig resultaat! Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen ook gewaxt etc.

Henna Brow Treatment € 37,50

Henna verft de haartjes én de huid. Het hecht 1 tot 2 weken aan de huid en 4 tot 6 weken aan de haartjes. Deze behandeling is inclusief harsen/epileren. Het shapen van de wenkbrauwen geeft je een nette, frisse en wakkere uitstraling en de henna vult je wenkbrauwen helemaal in zodat je niet meer hoeft bij te tekenen. Deze behandeling bestaat uit: Verven met henna - Knippen - Harsen - Epileren - Shapen & Eventueel stylen met make-up. Na deze behandeling mogen de wenkbrauwen 24 uur niet nat worden.

Brow Lamination/Lift € 45,-

Brow Lamination is een vrij nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor kunnen we je wenkbrauwen een stuk voller maken. Het resultaat blijft 4 à 6 weken zichtbaar. Deze behandeling is exclusief treatment en bestaat uit: Lamineren & Eventueel stylen met make-up. Na deze behandeling mogen de wenkbrauwen 24 uur niet nat worden. Wil je de wenkrauwen ook harsen en/ of verven? kies dan een van de volgende opties hieronder.

Brow Lamination/Lift + Touch Up € 50,-

Bij deze behandeling krijg je de brow lamination inclusief touch up. Als je de lamination combineert met de touch up kun je de wenkbrauwen net iets netter en strakker maken.

Brow Lamination/Lift + Treatment € 60,-

Bij deze behandeling krijg je de brow lamination inclusief treatment. Als je de lamination combineert met de treatment kun je de wenkbrauwen net iets voller, donkerder en strakker maken.

Brow Lamination/Lift + Hybrid Treatment € 70,-

The bigger the better? dan is dit voor jou! Bij deze behandeling krijg je de brow lamination inclusief hybrid treatment. Als je de lamination combineert met de hybrid treatment worden je werkbrauwen strak en opvallend doordat de verf de haartjes en huid verft.

Brow Lift/Lamination + Airbrush Brow Treatment € 75,-

Bij deze behandling krijg je de brow lamination inclusief de airbrush brow treatment. Als je dit combineert worden je werkbrauwen strak en opvallend doordat de verf de haartjes en huid verft.

MORE BROW TREATMENTS

Teen brows € 15,-

Een brow touch up voor jongeren t/m 16 jaar. Laat bij het afrekenen je id kaart zien en betaal 15 euro ipv 17,50. Deze behandeling bestaat uit: - Knippen - Harsen - Shapen - Epileren - Eventueel stylen met make-up. Het shapen van de wenkbrauwen geeft je een nette en frisse en wakkere uitstraling.

Men Brows € 15,-

Speciaal voor mannen. We bespreken samen de wensen. Het kan op een natuurlijke manier gedaan worden, maar ook helemaal strak, wat jij wenst! De behandeling bestaat uit: Knippen, harsen, shapen & epileren.

Wenkbrauwen verven (Exclusief Touch Up) € 15,-

Het verven van je wenkbrauwen maakt ze voller, beter zichtbaar en geeft je gezicht meer expressie. Dit kan in alle tinten, van licht tot donker. Het resultaat blijft 4 à 6 weken zichtbaar. Deze behandeling is exclusief harsen/epileren. Wil je dit wel? kies dan voor de brow treatment.

Hybrid Brows (Exclusief Touch Up) € 32,50

Met de Hybrid verf worden de haartjes én de huid geverfd, net als bij henna, maar er zit toch verschil in: De hybrid verf zit qua effect tussen gewone verf en henna in maar blijft langer zitten! Op de huid 7 tot 10 dagen maar in de haartjes wel 7 tot 8 weken! Dit omdat het echt uit de haartjes groeit i.p.v. het eruit wast. Daarnaast kan de hyrbid verf wél in combinatie met de brow lamination en kan dit met henna niet. Deze behandeling is exclusief harsen/epileren. Wil je dit wel? Kies dan voor de Hybrid Brow Treatment. Na deze behandeling mogen de wenkbrauwen 24 uur niet nat worden.

Airbrush Brows (Exclusief Touch Up) € 37,50

Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hybrid verf die door middel van de airbrush op de wenkbrauwen wordt gesprayt. Als eerst meten en tekenen we de vorm af voor de best bijpassende wenkbrauw, vervolgens plakken we er malletjes omheen en daartussen sprayen we de verf. Hybrid verf, verft de haartjes en de huid, maar moet dus echt uit de haartjes groeien en kun je er niet uit wassen. Door de luchtdruk van airbrush wordt de verf in super kleine deeltjes verspreid waardoor je hele dunne laagjes kunt aanbrengen, en het dus beter kan hechten. Een mooi strak en langdurig resultaat! Deze behandeling is exclusief harsen/epileren. Wil je dit wel? kies dan voor de Airbrush brow treatment.

Henna Brows (Exclusief Touch Up) € 30,-

Henna verft de haartjes én de huid. Het hecht 1 tot 2 weken aan de huid en 4 tot 6 weken aan de haartjes. De henna vult je wenkbrauwen helemaal in zodat je niet meer hoeft bij te tekenen. Deze behandeling bestaat uit: Verven met henna & Eventueel stylen met make-up. Deze behandeling is exclusief harsen/epileren. Wil je dit wel? kies dan voor de henna brow treatment.

Na deze behandeling mogen de wenkbrauwen 24 uur niet nat worden.

Duo deals:

Behandeling voor 2 personen. Je krijgt in totaal € 5 korting omdat je samen komt.

Duo Brow Treatment €55,-

Duo Henna Treatment €70,-

Na de henna behandeling mogen de wenkbrauwen 24 uur niet nat worden.

In ons online afspraken systeem kun je ook eventueel alle behandelingen combineren. Je kiest dan in het eerste scherm meerdere behandelingen voordat je verder gaat naar de volgende stap.

Lukt dit niet? Neem dan even contact op met 0638381242.

Door het maken van een afspraak ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

NAILS

Deze behandelingen gelden voor handen en/of voeten.

E-mani/pedicure € 30,-

Met een e-mani/pedicure worden alle losse velletjes, de dode nagelriem en de dode huid veilig en pijnloos verwijderd met de freesmachine. Door deze behandeling oogt je nagelbed super clean en langer. Hierdoor wordt het lakken veel strakker ÉN heb je minder snel uitgroei! (We verwijderen geen eelt etc)

Gellak met Rubberbase € 40,-

Exclusief E-manicure. DE nagelriemen worden naar achter geduwd en de nagels in vorm gevijld. Rubberbase zorgt voor een betere hechting en is sterker dan gewone basecoat, vervolgens worden de nagels gelakt in de gewenste kleur.

E-manicure met rubberbase en gellak € 45,-

Na de e-manicure wordt de rubberbase aangebracht. Dit zorgt voor een betere hechting en is sterker dan gewone basecoat. Vervolgens worden de nagels gelakt, door de e-manicure voor krijg je een strakkere look en minder snel uitgroei!

Biab € 55,-

Exclusief E-Manicure. De nagels worden in vorm gevijld en de biab wordt aangebracht in je favoriete kleur. Biab is veel steviger en flexibeler dan gellak. De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, mooi en stevig blijven.

E-manicure met biab € 60,-

Na de e-manicure wordt de biab aangebracht. Biab is veel steviger en flexibeler dan gellak. De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, mooi en stevig blijven.

Set verwijderen en verzorgen € 20,-

Is je gellak beschadigd, uitgegroeid of niet meer naar wens? Dan kun je deze professioneel laten verwijderen. We kunnen het eraf vijlen of weken en vervolgens worden de nagels verzorgd.

Folie / French / Glitters / Art / Steentjes / Stickers
Per nagel € 1,-

Reparatie per nagel na 7 dagen € 7,50

Gemiddeld blijven de nagelbehandelingen 2 tot 4 weken zitten. Biab is wel wat sterker dan gellak dus dit zal minder snel afbreken of scheuren.

LASHES

Wimpers verven € 15,-

De wimpers worden in de gewenste kleur geverfd.

Lash botox € 12,50

Lash botox is een intens diep voedend masker voor je wimpers. Kunnen jouw wimpers een boost gebruiken of heb je broze en/of beschadigde wimpers? Dan kan Lash botox ervoor zorgen dat je wimpers voller, langer en gezond worden. 

* Dit kan ook toegevoegd worden aan de verf.

Elleebana Lash lift € 47,50

Door de wimperlift krijg je een open oogopslag en lijken je wimpers langer. Je hebt geen wimperkruller meer nodig. Het resultaat blijft 6 tot 9 weken zichtbaar. Je kunt er ook voor kiezen om de wimpers te verven, dan krijg je een mascara look! Kies dan de optie hieronder.

Elleebana Lash lift & Tinting € 57,50

Een wimperlift & het verven van de wimpers. Hierdoor krijg je een open oogopslag en lijken je wimpers langer. Je hebt geen mascara en/of wimperkruller meer nodig! Het resultaat blijft 6 tot 9 weken zichtbaar.

Na de lash lift mogen de wimpers 24 uur niet nat worden en je mag 24 uur geen mascara dragen. Ook dien je alle mascara te verwijderen voor de afspraak.

EXTRA

Bovenlip of kin harsen € 10,-

De gewenste haartjes worden verwijderd.

Hele gezicht harsen € 30,-

De gewenste haartjes worden van het hele gezicht verwijderd.

Collageen masker € 10,-

Het collageen zorgt ervoor dat de huid zijn natuurlijke elasticiteit en hydraterende vermogen terug krijgt, waardoor fijne lijntjes en rimpels vervagen en poriën verminderen.

Collageen lip of oog masker € 5,-

Gezichtsmassage € 15,-

Even ontspannen? Dan zit je met deze behandeling helemaal goed!

Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Wat zoek je?

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods